Public Policy Institut Wiki:Odricanje odgovornosti

Izvor: Public Policy Institut Wiki
Idi na: navigaciju, pretragu

Institut za javnu politiku se trudi da svoj sadržaj prenese što širem auditorijumu, ali Vaše korišćenje naših alata i usluga je na sopstveni rizik. Ne garantujemo da će sadržaj na našim servisima zadovoljiti Vaše potrebe, biti siguran, blagovremen, tačan, ili bez grešaka.

Institut za javnu politiku ne garantuje tačnost, aktuelnost ili potpunost informacija na ovom sajtu. Takođe ne preuzima nikakvu odgovornost za upotrebu podataka ili informacija dostupnih na wiki stranici. Institut za javnu politiku nije odgovoran za sadržaj ili postupke trećih lica na ovoj wiki stranici.

Svaki materijal preuzet ili na drugi način dobijen tokom korišćenja naših usluga vrši se po sopstvenom nahođenju i riziku, a Vi ćete biti isključivo odgovorni za bilo kakvu štetu na vašem računarskom sistemu ili gubitak podataka nastane iz preuzimanja bilo kog takvog materijala.

Slažete se da nemamo nikakvu odgovornost za brisanje ili propust da se sačuva ili prenese, bilo koji sadržaj ili komunikacija održavana od strane servisa.