23.04.2013.

Članstvo u radnim grupama NKEI

Vesti

Članstvo u radnim grupama NKEI

Predsednik upravnog odbora Instituta i profesor upravnog prava Prof. dr Stevan Lilić i programska menadžerka Instituta Selena Tasić učestvovaće kao čanovi posmatrači u okviru Radnih grupa I i II Nacionalne konvencije o evropskoj integraciji Crne Gore 2013-2014.

Evropski pokret u Crnoj Gori i Slovačka asocijacija za spoljnu politiku, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, i učešće Vlade i Skupštine Crne Gore, pozvali su eksperte i predstavnike nevladinih organizacija, univerziteta, strukovnih organizacija, privrednog sektora, udruženja poslodavaca i sindikata da učestvuju u radu Radnih grupa u okviru realizacije projekta Nacionalna konvencija o evropskoj integraciji Crne Gore (NKEI 2013-2014).

Projekat „Nacionalna konvencija o evropskoj integraciji Crne Gore (NKEI 2013-2014)“ je u cjelosti posvećen kreiranju sinergetskog efekta svih društvenih snaga u Crnoj Gori, s ciljem osnaživanja i multiplikovanja napora za ubrzanje društvenih, političkih i ekonomskih reformi u okviru procesa evropske integracije, a naročito u svijetlu pristupnih pregovora Crne Gore sa Evropskom unijom.