25.05.2015.

Najava: Panel Evropske vrednosti i životna sredina: uloga medija

Vesti

Najava: Panel Evropske vrednosti i životna sredina: uloga medija

Institut za javnu politiku u svojstvu suorganizatora priprema panel pod nazivom “Evropske vrednosti i životna sredina: uloga medija u edukaciji o životnoj sredini i promociji evropskih vrednosti."

Panel se održava u Beogradu u petak 5. juna 2015, 12:30 – 13:30, u Privrednoj Komori Srbije, Terazije 23, u Velikoj sali na 2. spratu.

Panel se održava u okviru jedanaeste regionalne konferencije “Životna sredina ka Evropi” EnE15-ENV.net koju tradicionalno organizuju strukovno udruženje Ambasadori održivog razvoja i životne sredine i Privredna Komora Srbije. Konferencija predstavlja događaj u okviru UNEP obeležavanja Svetskog dana životne sredine i uvršćena je u zvanične događaje Evropske nedelje održivog razvoja (ESDW).

Na panelu će učestvovati stručnjaci iz oblasti zaštite životne sredine, predstavnici vladinog i nevladinog sektora i medijski eksperti. Kao uvod u panel biće predstavljena prezentacija Medijskog arhiva “Ebart” o zastupljenosti životne sredine u medijima. Predstavnica Instituta za javnu politiku na Panelu biće ekspertkinja Anđelka Mihajlov. Moderator panela je novinarka Milica Momčilović.